Jeps, tänään töitten jälkeen hirveellä kiireellä kohti JANKK:n koirakenttää ja seuran omia ränkkäreitä. Olin ilmoittanut maksi mölleihin Mimmin ja itseniHymy ja kisaavissa olivat Pauli ja Anu. Möllit aloittivat ja rata oli mukavan oloinen; käsitti 17 estettä ja kolme putkea. Alussa sain Mimmin jäämään odottamaan todella hyvin ja siitä saimme varman aloituksen radalle. Mimmillä oli mukavasti virtaa ja sain juosta ihan tosissani. Pääsin siinä niin fiiliksiin Kieli ulkona Ihanne ajaksi tuomari oli asettanut 60 sek. No, sehän me alitettiin hienosti ( -28,01) ja tultiin nollatuloksella maaliin !! Voitettiin maksi möllien luokka; vähänkö mä olin iloinen ja ylpeä meidän holsku-neidistä. Kyllä sekin osais ja menis, kun olis vaan aikaa sille !!

No, sitten oli Paulin ja Anun vuoro. Rata näytti ihan mukavalta myös, oli siellä pari ansaakin toki. Ihanneaika oli 50 sek. Aloituksessa Anu halusi vähän testata ja ottaa Paulin kolmen esteen takaa. Vähän Pauli meinasi varastaa lähdössä, mutta tämä kokeilu onnistui hienosti ja tällä Anu sai Paulin pois putkiansastaSilmänisku Sitten tuli muutamia tiukkoja kääntöjä ja niissä Pauli pudotti pari rimaa. Puomille Anu vekkasi Paulia hieman liian laajasti ja sieltä tuli kielto. Loppusuoralla vielä yksi harmillinen rima alas ja tulos oli 20. NO, kaikki muu kuin hylly on positiivista. Aika oli tosi hyvä - 10,62, ottaen huomioon ne kämmit mitä radalla tapahtui. Oltiin tyytyväisiä taas Paulin ohjattavuuteen Nauru

Hauskaa oli, niinkuin JANKKi tapahtumissa aina....Mukavaa ja huumorintajuista porukkaa !! Nyt sitten vielä tämä yövuoro töitä ja huomenna auton nokka kohti HauHovia, jossa koiramainen meinínki jatkuu !!